Marabouparkens konsthall innvies

28. august innvies Stockholmsregionens nye kunsthall med en internasjonal gruppeutstilling.

Marabous tidligere kakaolaboratorium i Sundbyberg er bygget om for å kunne huse kunstnerisk virksomhet, og er utstyrt med en 500 kvadratmeter stor underjordisk utstillingssal, pedagogisk verksted, kafé og møterom. I følge en pressemelding i anledning åpningen kommer den nye kunsthallen ikke bare til å tilby de besøkende muligheten for å oppleve samtidskunst, men vil også invitere publikum til å delta i diskusjoner og kunstprosjekter.

Marabouparkens kunsthall innvies 28. august med gruppeutstillingen Parkliv, som presenteres som en aktivering av den parkkonteksten den nye kunsthallen bokstavelig talt er nedsenket i. De medvirkende kunstnerne er Dave Allen, Kerstin Bergendal, Martin Boyce, Nathan Coley, Dominique Gonzalez-Foerster, Martin Karlsson, Matts Leiderstam, Margaret Morton, Paola Pivi, Ingo Vetter, Anette Weisser, Elisabeth Westerlund, Kohei Yoshiyuki och Christine Ödlund, og utstillingen står til november 2010.

I forbindelse med åpningen innvies også et permanent utstillingsrom med verker av den svenske maleren Hilding Linnqvist.

Comments